ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Η Nautilus® πριν από 40 χρόνια εφηύρε τον σύγχρονο τρόπο άσκησης για μυϊκή ενδυνάμωση και από τότε συνεχίζει την έρευνα και την καινοτομία σε αυτή την κατηγορία.

Συνεχίζει να παρέχει μια εμπειρία άσκησης, η οποία ταιριάζει με τις ανθρώπινες κινήσεις και δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο.

KAINOTOMIA: The Nautilus Cam

Το 1970, η Nautilus έκανε την επανάσταση στον χώρο του Fitness, ενσωματώνοντας το σχεδιασμό του έκκεντρου (cam) σε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης.

Οι απαιτήσεις για μεταβλητή και ισορροπημένη αντίσταση οδήγησαν στην δημιουργία του έκκεντρου. Ένα έκκεντρο Nautilus είναι μια τροχαλία με έναν έκκεντρο άξονα. Τοποθετώντας κατάλληλα ένα έκκεντρο σε μια μηχανή άσκησης μεταβάλλουμε το βάρος που σηκώνει ο ασκούμενος.
Η διαμόρφωση του έκκεντρου σχεδιάστηκε για να μεταβάλλει την αντίσταση σωστά σε όλο το φάσμα της κίνησης (όπως εξηγείται στο παραπάνω σχήμα).

Δεδομένου ότι το προφίλ ενός από τα πρώτα έκκεντρα έμοιαζαν με τη σιλουέτα του κελύφους θαλάμου Ναυτίλου, το Nautilus ήταν το ιδανικό όνομα για τα επαναστατικά μηχανήματα άσκησης.

Στο παρακάτω video ο ιδρυτής της Nautilus Arthur Jones μιλάει για την εφεύρεση του έκκεντρου (cam) και την ενσωμάτωση του στα μηχανήματα της Nautilus.

KAINOTOMIA: Στήλη Βαρών σειράς Nautilus One.

Ένας απλός περιστροφικός διακόπτης κάνει την δουλειά ενός πίρου χωρίς οδηγούς βαρών, με χαμηλό ύψος της στήλης βαρών 1,48m.

KAINOTOMIA Lock N Load®

Όποιος πηγαίνει γυμναστήριο έχει σίγουρα αντιμετωπίσει το πρόβλημα να πηγαίνει σε ένα μηχάνημα και να βρίσκει τον πίρο επιλογής βαρών σπασμένο, κατεστραμμένο, το κορδόνι του να είναι μπερδεμένο και στην χειρότερη περίπτωση να λείπει.
Τώρα πείτε αντίο στην απογοήτευση και στα θέματα συντήρησης με το επαναστατικό πατενταρισμένο σύστημα επιλογής βαρών Lock N Load®.
Τώρα η επιλογή βαρών είναι τόσο εύκολη όσο η χρήση ενός διακόπτη. Αν έχετε χρησιμοποιήσει έναν διακόπτη φωτισμού εύκολα θα καταλάβετε πως δουλεύει το Lock N Load®.

                 

Διακόπτες με διεθνώς χρησιμοποιούμενους κωδικούς χρωμάτων (πράσινο σημαίνει ενεργοποίηση – κόκκινο σημαίνει απενεργοποίηση) ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τα βάρη μέσω ενός εσωτερικού μηχανισμού μεγάλης αντοχής, ο οποίος δεν χρειάζεται συντήρηση.
Το Lock N Load® είναι απλό και καινοτόμο και θα βρείτε ότι είναι μια πραγματική ανακούφιση από τους πονοκεφάλους και τα κόστη συντήρησης που σχετίζονται με την στήλη βαρών των μηχανημάτων γυμναστικής.

To Lock N Load® θα το βρείτε στις σειρές μυϊκής ενδυνάμωσης Nautilus INSPIRATION, IMPACT, INSTINCT.
Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των Μηχανημάτων Μυϊκής Ενδυνάμωσης της Nautilus καθώς και σχετικά Videos.