Το HIIT εμφανίζεται παντού στις μέρες μας, στις ειδήσεις, στα κοινωνικά μέσα, στη διαφήμιση και σχεδόν παντού αλλού. Αυτή η νέα πολυχρησιμοποιούμενη λέξη σημαίνει εκγύμναση υψηλής έντασης. Είναι ένας διασκεδαστικός, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος προπόνησης. Τα μέλη θέλουν πλέον την προσθήκη ενός προγράμματος HIIT στην προπόνηση τους, διότι παρέχει αποτελέσματα. Τα παραδοσιακά προγράμματα HIIT του παρελθόντος είχαν ενσωματώσει μία ή δύο ασκήσεις για την κάλυψη των αναγκών υψηλής έντασης του μέλους. Αλλά με την τάση να συνεχίζει να αυξάνεται, τα νεότερα προγράμματα φέρνουν το HIIT σε νέο επίπεδο προσελκύοντας τα μέλη λόγω της ποικιλίας του ασκησιολογίου τους. Τα επιτυχημένα προγράμματα χρησιμοποιούν πολλές διαφορετικές ασκήσεις, με διάφορα είδη εξοπλισμού με διαφορετικό βαθμό στα διαστήματα άσκησης-ανάπαυσης.

Οι προπονήσεις HIIT απευθύνονται στα περισσότερα μέλη λόγω της ποικιλίας προπόνησης, του ανταγωνισμού με τον εαυτό τους αλλά και με τους άλλους, της αίσθησης ότι είναι μέρος μιας ομάδας και επιτυγχάνουν αποτελέσματα. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η προπόνηση HIIT αυξάνεται και πρέπει να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε ποιοτικό πρόγραμμα .

Οι εγκαταστάσεις που δεν έχουν ακόμη ενσωματώσει το πρόγραμμα HIIT θα πρέπει να το εξετάσουν σοβαρά. Είναι συναρπαστικό, δημιουργεί αφοσιωμένους πελάτες, και μπορεί να ανταμείβει τους πελάτες με τα αποτελέσματα του.

Η Core Health & Fitness και η STAR TRAC GREECE είναι ενθουσιασμένες που προσφέρουν το Πρόγραμμα StairMaster HIIT, το οποίο περιλαμβάνει Εξοπλισμό, Εκπαίδευση και Εγχειρίδιο καθώς και Εργαλεία Μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσουν στην Ανάπτυξη της επιχείρησή σας, στην βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου σας, στην αύξηση των εσόδων και την ικανοποίηση των πελατών σας. Επιπλέον βοηθάτε στην δημιουργία ομαδικής ατμόσφαιρας στην επιχείρηση σας και κεφαλαιοποιείτε μία από τις ισχυρότερες τάσεις στον κλάδο σήμερα – την Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Άσκηση.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον Fitness η αλλαγή και η καινοτομία είναι προϋποθέσεις για επιχειρηματική επιτυχία, ενεργή συμμετοχή των πελατών και κατά συνέπεια διατηρησιμότητα τους.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του Προγράμματος STAIRMASTER HIIT:

Download (PDF, StairMaster-HIIT-Programming.pdf)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ (ROI: Return On Investment)

Download (XLS, HIIT_ROI_Calculator_-1.xls)

Πληροφορίες για τον προτεινόμενο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ STAIRMASTER μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Πληροφορίες για άλλα Αξεσουάρ μπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Πρόγραμμα STAIRMASTER HIIT μπορείτε να δείτε ΕΔΩ