HOTEL IN-ROOM FITNESS

//HOTEL IN-ROOM FITNESS

HOTEL IN-ROOM FITNESS

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερα άτομα περνούν το χρόνο τους σε ταξίδια για αναψυχή, για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους. Με αυτόν τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό, η STAR TRAC GREECE εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να παρέχει λύσεις εξοπλισμού γυμναστικής εντός του δωματίου του ξενοδοχείου για τον πολυάσχολο θιασώτη της άσκησης.

Οι παροχές γυμναστικής στο δωμάτιο καθιστούν ευκολότερη από ποτέ τη διατήρηση μιας ρουτίνας προπόνησης κατά τη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο. Η STAR TRAC GREECE συνεργάζεται με την CORE HEALTH & FITNESS και άλλες εταιρίες για να προσφέρει μια εκπληκτική λύση γυμναστικής στα ξενοδοχεία. Η γυμναστική στο δωμάτιο προσφέρει μια μοναδική λύση στην συχνή ερώτηση “πώς μπορώ να διατηρήσω τους στόχους μου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού;” Έρευνα το 2016 από την MMGY Global διαπίστωσε ότι σχεδόν το 50% των millenials είναι διατεθειμένο να επιλέξει ένα ξενοδοχείο με βάση την ικανότητα του να τους βοηθήσει να παραμείνουν σε φόρμα.

Σήμερα μπορείτε να δείτε ότι πολλές από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες, όπως το Hilton, το Marriott, το Wyndham, το IHG, το Omni Hotels & Resorts για να αναφέρουμε μερικούς, δεσμεύονται να βοηθήσουν τους πελάτες τους να διατηρήσουν τους στόχους της άσκησης τους στο νέο έτος και εφεξής. Αυτές οι παροχές εντός των δωματίων περιλαμβάνουν ποδήλατα indoor cycling, αξεσουάρ λειτουργικής προπόνησης και ψηφιακού περιεχομένου, στρώματα γιόγκα, λάστιχα, βαράκια και άλλα.

Το ερώτημα είναι γιατί; Γιατί αυτά τα καταλύματα φιλοξενίας προσφέρουν αυτή την υποδομή στους επισκέπτες τους; Οι πελάτες του ξενοδοχείου απαιτούν πλέον να ικανοποιούνται οι ανάγκες τους για άσκηση από την ξενοδοχειακή αγορά.

Ο Robert Mandelbaum, Διευθυντής Υπηρεσιών Πληροφορικής Έρευνας για την PKF Hospitality Research, μια εταιρεία CBRE λέει: “Τα spa και τα γυμναστήρια πλέον θεωρούνται απαραίτητα.”

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες με συνείδηση ​​υγείας δαπανούν έως και 130% περισσότερα για τις ανέσεις του ξενοδοχείου από τους άλλους επισκέπτες. Αυτοί οι σύγχρονοι ταξιδιώτες αναζητούν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κάνουν μια καλή προπόνηση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Θέλουν έναν βολικό τρόπο για να ικανοποιήσουν την όρεξη τους για γυμναστήριο και αυτή η αυξανόμενη τάση εξυπηρετεί σίγουρα αυτή την ομάδα. Ο χρόνος και η άνεση είναι δύο μεγάλες ανησυχίες για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το να μην έχετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε μια σταθερή προπόνηση είναι μια εύκολη δικαιολογία για να παραλείψετε το γυμναστήριο. Και εκείνοι οι επισκέπτες που νιώθουν άβολα να μοιράζονται ένα χώρο προπόνησης εγκαταλείπουν επίσης πολύ εύκολα. Η γυμναστική στο δωμάτιο προσφέρει μια λύση και στις δύο ανησυχίες.

Η γυμναστική στο δωμάτιο προσφέρει επίσης την ευκαιρία για αύξηση των εσόδων του ξενοδοχείου. Τα στοιχεία δείχνουν σχεδόν οκταπλάσια αύξηση του δείκτη εσόδων ανά διαθέσιμο δωμάτιο για εκείνα τα ξενοδοχεία που έστρεψαν την προσοχή τους στην ευεξία.  Αυτή η τάση όχι μόνο προσφέρει μια βολική, χωρίς στρες μέθοδο προπόνησης για τους ταξιδιώτες-θιασώτες της άσκησης, αλλά δείχνει επίσης την αξία της γυμναστικής στο δωμάτιο.

Το μέλλον του ταξιδιού ευεξίας βρίσκεται στα ίδια τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Η προσφορά στους πελάτες του ξενοδοχείου κορυφαίων ευκολιών και παροχών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε επισκέπτες και να αυξήσετε τα ποσοστά κράτησης. Η STAR TRAC GREECE είναι περήφανη που συμμετέχει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα εξυπηρετεί τον ταξιδιώτη που έχει συνείδηση ​​της υγείας και ευεξίας, τώρα και στο μέλλον. Για να μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την τάση γυμναστικής στο δωμάτιο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

STAR TRAC GREECE ΕΠΕ, Παπαφλέσσα 1α, Ελληνικό 16777

Τηλέφωνο: 2109632638, 6932380370.

Email: sales@starfitness.gr

Website: www.starfitness.gr

2020-01-27T17:35:19+00:00

About the Author: